Video Marketing SEO nasıl yapılır ?

 

Video Marketing, Video pazarlama seosu nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir ?

Şirketlerin video içeriğini pazarlama kampanyalarına dahil etmeyi tereddüt etmesinin pek çok nedeni var. Bunun çok pahalı olduğunu düşünebilirsiniz. Belki de şirkette video üzerinde olabilecek kişiliğe sahip olduğunuzu düşünmüyorsunuzdur. Belki ilgi çekici bir içerik oluşturmanın tüm hareketli bölümlerini karmakarışık hale getirmeye çalışmanın ne kadar karmaşık olabileceğinden endişe ediyorsunuzdur.

Videonuzu stratejinize dahil etmemek için nedenlerin bulunmasının gerçekten kolay olduğunu anlıyoruz, ancak günümüzün bin yıldır hakim olduğu müşteri tabanında video pazarlamasının kesinlikle önemli olduğunu kabullenmenin tam zamanı.

Video Marketing

Sunduğumuz Video Pazarlama Hizmetlerinden bazılarına bir göz atın.
2015’te Wired , binyılın YouTube’da önemli bir kablo ağından daha fazla zaman harcadığını bildirdi . Diğer araştırmalar, binyılların bir şirket bültenini okurken nasıl bir video izleyeceğini veya binlerce yılda birinin, satın alma kararlarında video içeriğine nasıl ağırlık verdiğini gösterdi.

Oyunun bu noktasında , pazarlamanızdaki videoları temel olarak tartışılmaz olarak kullanma. Bu nedenle, milyonlarca seneye video pazarlama yaparken değerli içerikler oluşturma konusunda bazı ipuçları veriyoruz.

Video izlenme sürelerini arttırmaya çalışın.

Bazen, binyılların endişe verici derecede kısa bir dikkat süresi olduğu söylenir. Ancak, gerçek şu ki, binyıllar kendilerine taahhütte bulunmadan önce yeterince bakım yapmayı istiyorlar. Ve tam bir videoyu izlemek dahildir. İçeriğin kendileriyle alakalı olmadığı veya yeterince önemli olmadığı düşünülürse, YouTube’da öne çıkan bir sonraki adıma geçeceklerdir.

Videonuzda bir patlama ile gelin ve ilk on saniyede dikkatlerini çekin. Bunu yalnızca çekici görsellerle değil, aynı zamanda kısa sürede bilinmesini sağlayarak yapın.

Video tıklanmanızı arttırın!

Binyıllar teknoloji açısından akıllıdır. Bu çok açık. Videolarınızı herkes tarafından kolayca erişilebilir hale getirmeniz önemlidir.

Akıllı cihazlar tarafından sızdırılmış günümüz dünyasında, videolarınızın çeşitli cihazlarda görüntülendiği muhtemeldir. Durum tespitinizi yapın ve videolarınızın dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde, akıllı telefonlarda ve diğer akıllı cihazlarda oynatılabileceğinden emin olun.

Ayrıca, videonun sonuna paylaşılabilir bağlantılar ekleyerek videoyu arkadaşlarıyla ve iş arkadaşlarıyla paylaşmak için bir harekete geçirici mesaj ekleyerek içeriği daha erişilebilir hale getirin.

Daha önce belirtildiği gibi binyıllar, satın alma kararları almalarına yardımcı olmak için videolar kullanıyor. Bu, satın alma işleminin her adımında videoları gerçekten içermeniz gerektiği anlamına geliyor.

Görüşlerinizi veya öneri videolarınızı vermek için Hakkımızda Sayfasında bir video kullanın. Bu, şirket kültürünü göstermek için de iyi bir yer. Millennials’ın verdiği kararlar, basit ürün faydasına ulaştı. Satın aldıkları şirketin eğlenceli olduğunu ve inançlarıyla uyumlu olduğunu bilmek istiyorlar.

Satın alma süreci boyunca binyıllara rehberlik etmek için videolar kullanmak, daha samimi ve eğlenceli bir deneyim yaratmakta ve bu da arkadaşlarıyla daha fazla paylaşma ihtimalini arttırmaktadır.

Gerçekçi Videolar yapın

Bin yıllar algılar ve paralarını almaya çalışan şirketlerden şüphe edebilirler.

Videolarınızda orijinal olmanız, kuşkularından kaçınabilir ve kendinizi gerçekten anlayan bir şirket olarak konumlanabilir. Satmaya çalıştığınız ürüne veya hizmete olan tutkunuzu gösterin. Bin yılın görüntüleyenlerine bu tutku ile bağlanmalarını sağlayabiliyorsanız, ürününüzü satın alma olasılıkları daha yüksektir.

Kaliteli içeriğe sahip yaratıcı olun

Bu ipuçlarından bazılarını okuduktan sonra, vahşileşip yüzlerce video oluşturmaya başlamak en iyi seçenek olabilir. Bununla birlikte, nicelik üzerindeki kalite, videolarda diğer herhangi bir içerik türünden daha doğrudur.

Kötü oluşturulmuş yüzlerce video, aslında, özellikle yaratıcı ve iyi üretilmiş bir videoyla karşılaştırıldığında markanızı incitme şansını deniyor.

Video pazarlamacılığınızla yaratıcı olun ve en basit videoların yayınlanmasına bile tereddüt etmeyin. Ancak unutmayın, basit videolarda bile, binyıllar kalite seviyesine hakim olabilir.

Milenniallara video pazarlaması zor olmak zorunda değildir. Aslında onlarla kalıcı bağlantı kurmaya başlamanın en basit yollarından biri olabilir. Hakiki, çekici ve etkileyici videolar oluşturduğunuz sürece , dönüşüm ve erişimde bir artış görmeye başlayabilirsiniz.

Yorum bırakın